Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

StoneTaskin 5CB0J34016 Lenovo Flex 3-1570 Flex3-1580 Jooga 500-15IBD Sülearvuti Klaviatuuri Plamrest C kate Taustavalgustusega 15 tolli

€71.44 €80.27
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w313415

Kategooria: Sülearvuti Osad Ja Tarvikud

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

Palun võrrelge oma vana klaviatuuri foto, mis on loetletud enne tellimuse esp.Sülearvuti Mudel ja Paigutus Versioon.See on väga oluline kaaluda oma sülearvuti mudel.Täpset teadus.Samuti palun teatada, et meil on palju erinevaid Osa Number ja need on kõik omavahel segada ja neid saab kasutada Vahetatavad.Sul võib saada mis tahes ühilduva osa number, mis on kättesaadav meie varudest.Foto on üksnes võrdluseks.Kui teil on mingeid päringuid palun ärge kartke võtke meiega ühendust.Ja kui sa juba ostnud ja tekkinud probleem seoses selle kirje, siis palun andke meile teada ja saada meile foto punkt olete saanud, ja vana Klaviatuur asendab.Loodan, et saate aru.

Oleme püüdnud vastata kõige sagedamini kippuvad küsimused alla, aga kui sul on MINGEID küsimusi, kas enne ostu sooritamist või pärast palun helista või kirjuta meile ja me rohkem kui hea meel, et aidata.Palun lugege läbi kogu info, nagu mõned olulist teavet on suletud.

Q. ma kaupleja te pakute kaubanduse hinnad?

A. Jah, me saame pakkuda kaubandus-hinnad pak ostud.Palun kontakte meile.

Q. Kas te annate garantii?

A. pakume 90 päeva garantii kõigile klaviatuur ostud.Te saate uuendada oma garantii ajal ostu-6-12 kuud,võtke meiega

Q. Kui sul pakkuda?

A. anname enamikus kohtades üle maailma.

Q. ma ei leia klaviatuuri, et mul on vaja oma nimekirjad?

A: Me ei saa nimekirja iga mudel, nii et palun võtke meiega otse ja peaks meil see laos.Kui üksikutel juhtudel, kui me seda ei tee, me teeme oma parima, leida just teile.

Q. Mis juhtub siis, kui kaup on kahjustatud transiidi?

A. Kõik meie tooted on saadetud Heas seisukorras, eesmärk on valmistatud pakendite ja kahjud, mis on väga haruldane.Aga me asendada kahjustatud tooteid, kui kahjustatud punkt on teatatud, et usa on kohale (24 tunni jooksul kättesaamisest).Me ei saa, välja arvatud nõuded väljaspool selle aja jooksul vabandust.PALUN KONTROLLIGE KAUBA KÄTTESAAMISEL!!!!

Eest www.agrofos.ee standard shipping:avate kasti kontrollida enne allkirjastada.ja võtma fotod pakett ja kahju.me kontrollime kõiki ja toetuse.

Näiteks DHL shipping company:Kui karp on kahju.PALUN ÄRGE ALLKIRJASTAGE.EI SAA ALLKIRJASTADA.EI SAA ALLKIRJASTADA.Lihtsalt võta fotosid kahju ja küsi DHL hoida pakend.Me räägime DHL.

Meie firma tegeleb rahvusvahelise kaubanduse aastaid,meil on täiuslik pakett ekraani.hulgimüügi klientide ja mõned erinevates riikides, on meil eriline väljendada, eriti Lähis-Idas, Kagu-Aasias, Euroopas ja Ameerika Ühendriikides, eelised on ilmsed,tere tulemast läbirääkimisi meil saavutada win-win olukord

Meie firma on tegelenud sülearvutite tarvikud ümber rohkem kui 7 aastat, firma Hong Kong ja Shenzhen määratud luua ladu 2017. aastal moodustatakse Hispaania ja Venemaa overseas ladu.Kõikide kaubamärkide tooted on väga tuttav, on väga professionaalsed insenerid ja klienditeeninduse meeskond, et tagada teile parim pre-müügi-ja müügijärgse teenuse tahes sülearvuti perifeerne tarvikud küsimusi või koostöö.Palun suhelda meiega.Me püüame oma parima, et tagada teile parim ostu kogemus

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

  • Drop Shipping Tugi
  • Brändi Nimi StoneTaskin
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • STANDARD Hispaania Standard
  • Osa Number 5CB0J34016
  • Original/OEM Originaal
  • Ühilduva Brändi Lenovo
  • Mudeli Number Flex 3-1570 Flex3-1580 Jooga 500-15IBD
  • Garantii 90Days

Võite ka nagu