Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

Raadio Seista Käepide Alumiiniumist Raadio Taktikaline Kilp Küljel kandesang, mis Sobib Xiegu X6100

€27.29 €58.07
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w346933

Kategooria: Sülearvuti Osad Ja Tarvikud

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

Lühilaine Raadio Kaitse Kandur Alumiinium Raadio Taktikaline Kilp Küljel kandesang, mis Sobib Xiegu X6100

Funktsioon:

1.Mugav Ühilduvus: X6100 raadio shield on spetsiaalselt projekteeritud, et pakkuda optimaalset kaitset X6100 shortwave raadio.Oma custom fit, see tagab ideaalse sobivuse teie seadme jaoks, mistõttu on mugavam kaasas kanda ja kasutada, samas pakkudes tervikliku kaitse võimalike vigastuste eest veo ajal või vabaõhutegevuseni.

2.CNC Alumiinium Konstruktsioon: Meisterdatud täpsusega, kasutades vastupidav CNC-freesitud alumiiniumsulamist, see raadio kilp mitte ainult pakub suurepäraseid elektromagnetiline varjestus, kuid pakub ka erakordse tugevuse ja vastupidavuse.Musta liivaprits pealispind lisab esteetiline touch, mistõttu on atraktiivne aksessuaar teie X6100 shortwave raadio.

3.Täiustatud Seadme Ohutus: raadio profiilikandur on varustatud metallist veekindel kate, mis toimib ekstra kihi kaitse antenni liides.See uuenduslik disain funktsioon kaitseb kaitsetuid antenni ühendus, kaitstes seda niiskuse, tolmu, ja impact.By ohutuse tagamine antenni liides, see raadio kilp takistab võimaliku kahju või signaali häired, mis võimaldab teil kasutada oma X6100 raadio muretu erinevates keskkondades.

4.304 Roostevabast Terasest Kruvid: tagada turvaline ja kauakestev paigaldus, küljel käepide on see raadio kilp on kokku pandud kasutades kõrge kvaliteediga 304 roostevabast terasest kruvidega.Need kruvid on tuntud oma korrosioonikindlus, pakkudes lisatud vastupidavuse ja tugevuse.Lisaks 12.9-klassi tugevdatud kruvid ja seibid veelgi suurendada stabiilsust kilp -, ja tagada, et see jääb kindlalt kinnitatud, et teie X6100 raadio isegi ajal range kasutamine.

5.Lihtne Paigaldus: raadio kaitse konsool on ette nähtud, et kasutaja-sõbralik, võimaldades kiire ja probleemivaba paigaldus.Oma täpsed mõõtmed ja liibuv disain tagada kabinetti sobib teie X6100 raadio, mis tagab optimaalse kaitse.Lihtsalt kinnita kilp seade kaasasoleva kruviga, ja see on kindlalt hoidke oma raadio olemas.Selle raadio kilp, sul võib olla meelerahu, teades, et teie X6100 raadio on hästi kaitstud ajal oma väljas seiklusi või igapäevane kasutamine.

Kirjeldus:

Päritolu: Mandri-Hiina

Materjal: Alumiinium

Kirje Tüüp: Raadio Kilp

materjal: metall

Rakendatav mudelitel: Xiegu X6100

Toote mõõdud: 93.00x61.00x5.00mm/3.66x2.4x0.2inch

1. Kohaldatava mudel: raadio kilp, Xiegu X6100 lühilaine raadio, mis on mugavam liikuda ja põhjalikum kaitsta.

2. CNC Alumiinium: raadio guard konsool on vastupidav CNC freesitud alumiiniumsulamist musta liivaprits valmis.

3. Tee oma seadme turvalisemaks: raadio mount on valmistatud metallist veekindel kate, mis kaitseb antenni liides ja teeb seadme turvalisemaks.

4. 304 Roostevabast Terasest Kruvid: 304 Roostevabast Terasest Kruvid, Hinne 12.9 Tugevdatud Kruvid ja Seibid külgmine Käepide Raadio Kilbi Paigaldamine Tööriist.

5. Lihtne paigaldada: raadio kaitse sulg võib julgelt panna oma shortwave raadio, lihtne paigaldada ja hästi kaitstud.

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Paketid:

2 Tk x-kaitse sulg

1 Tk x antenni liides, veekindel kate

20 Tk x kruvid

1 Tk x Kuuskant mutrivõti

1 Pakk x pesumasin

1Pc x käepide punutud köis

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi ALLOYSEED
  • Materjal Alumiinium

Võite ka nagu