Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

Loominguline Pliiats Kott Armas Star Mustrit Suur Suur Võimsus Penaali Kirjatarvete Abimees Kooli Koti Tõmblukk Penaali

€21.24 €42.48
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w7343

Kategooria: Koolitarbed

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

Oma Loova Pliiats Juhtum on spetsiaalselt projekteeritud, et salvestada kõik oma kooli essentials nagu pliiatsid, joonlauad, kustutuskummid, ja rohkem!Sile viimine ja erinevaid värve valida, meie Kooli Pliiats Kott on ideaalne aksessuaar hoiab sind organiseeritud ja moes samal ajal.

Tehnilised andmed:

Materjal: lõuend

Suurus: 17.5*6*4.5 cm/6.89*2.36*1.77 tolli

Sugu: Üldine

Pakkeleht:

1 x Star penaali

Tähelepanu:

Erinevad valguse ja ekraani seaded, värvi kirje võib olla veidi erinev pilt.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, palun lubage olemasolu suurus 1-2cm vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Suure Mahutavusega Hoidlate: Star Pliiats Juhul on avar interjöör ruumi, mis mahutab erinevaid koolitarbeid, nagu pliiatsid, joonlauad, kustutuskummid jne.See on lihtne korraldada ja leida oma esemed Star penaali.

2.Tugev ja Usaldusväärne: Ärge settida õhukesest penaali.Meie Star penaali uhke kvaliteetne riistvara materjali, sujuv ja ladus tõmblukk ja mugav käsi tunne, mistõttu on vastupidav ja töökindel.Hüvasti katki lukuga ja tere pikk-kestev säilitamine.

3.Meisterdatud Pikaealisus: Star penaali funktsioone peen töö ja nr hargnemist või lõhenemist, tagades erakordse vastupidavuse.Tema loominguline disain, see annab avar mahutavus, ideaalne pliiatsid, pliiatsid, kustutuskummid, ja muud kirjatarvete kirjed.

4.Star muster: Saada inspireeritud kaunist tähistaevast muster on trükitud sellel penaali.Erksad värvid luua unistav visuaalne nauding ja oma kujutlusvõimet.Ideaalne kooli või tööle, paistavad silma see loominguline aksessuaar.

5.Suurepärane kingitus: Väljendada oma tunnustust oma väike poiss on raske töö see star penaali.Ideaalne kooliaasta, sünnipäevade või puhkuse, see on armas ja kompaktne pliiats kott on parim kingitus, et hoida neid korraldatud.Andke neile teada, et sa tunned oma pingutust ja pühendumist.

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Mudeli Number Kooli penaali

Võite ka nagu