Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

Kõrge Rõhu Aed SprayGun USB Laetav 6Hole Otsik autopesula Masin Automaatne Sprinkler-Aia Kastmiseks Niisutus-Tarvikud

€21.86 €43.72
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w5603

Kategooria: Aia Tooted

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

Bullet Punkte:

1.Erinevaid Spray Seaded: Kas sa pead vesi oma taimed, pesta oma autot, või puhasta oma terrass, see voolik pihusti otsik kohtuda erinevate töökohtade nõuetele.Lihtsalt vaheldumisi vee udu ja veejoa režiimi, keerates otsikut ja laiendades kasutada spray saab.

2.Mugav kasutada: See voolik pihusti otsik on lihtne paigaldada ja kasutada koos vooliku ja filtri pall filtrid prahti veest.Lihtsalt vajutage 1-nuppu, automaatne vee pritsmete ja vajutage uuesti välja lülitada.

3.Ulatuslik Kasutamine: Kas soovite pihustada oma toataimed, vesi oma aed, humidify õhu, puhta oma klaasi windows või pesta oma autot, see voolik pihusti otsik kas see kõik kergust ja mugavust.

4.High-end Materjal: Valmistatud vastupidavast PVC toru, tugev roostevaba teras rod, ja ABS hakkama, et ei ole lihtne murda, see voolik pihusti otsik taluma kõrge vee all ja kestavad aastaid.

5.Korralik Aku Eluiga: võimas 2000mAh aku ja USB kaudu laadimine, see voolik pihusti otsik tööd pidevalt 2-3 tundi pärast seda, kui see on täielikult laetud.Ei ole vaja viia vee kott kastmiseks, lihtsalt nautida mugavust ja ülekantavus see kerge seade.

Kirjeldus:

See voolik pihusti otsik on valmistatud valitud materjal, mis on vastupidav ja keskkonnasõbralik.See võib filter prahi vee-ja humidify õhu peene udu.Saate reguleerida pihusti muster keerates otsikut, mis sobivad teie vajadustele.See võib töötada pidevalt 2-3 tundi pärast seda, kui see on täielikult laetud.

Specificati kohta:

Toote nimetus: aia vooliku otsik

Suurus: 3m(9.84 ft)/5m(16.4 ft)/8m(26.25 ft)

Materjal: ABS käepide, roostevaba teras rod, PVC toru

Pakkeleht

1*elektriline pihusti

1*6 auguga otsik

1*3m/5m/8m vee toru

1*USB kaabel

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Aed Veepüstol Tüüp Piigid
  • Tüüp Aed Vee Relvad
  • Funktsioon Muutuja Spray Mustrid
  • Mudeli Number Vee Vooliku Otsik

Võite ka nagu

  • (0) Arvustused

XL7005A XL7006E1 XL7007E1 XL7009E1

lubame, et: 1:valmistamine ainult parimad tarbekaupade ja tagada kõrgeima kvaliteediga võimalik. 2:kauba toomine meie klientidele kogu maailmas koos kiirust ja täpsust klienditeeninduse poliitika meil on rohkem kui õnnelik, et vastata
€1.13
  • (0) Arvustused

S905X4 BGA LAOS

tere tulemast qimiwon pood lubame, et: * valmistamine ainult parimad tarbekaupade ja tagada kõrgeima kvaliteediga võimalik. * kauba tarnimisega meie klientidele kogu maailmas koos kiirust ja täpsust klienditeeninduse poliitika meil
€215.51 €313.06
  • (0) Arvustused

50TK Uus originaal ZB25VQ40ATIG 25VQ40ATIG SOP8

miks otse valida meid: 1. kõik kaubad müügiks on laos,me saadame teile 1-3 tööpäeva jooksul.ning mis veelgi tähtsam ,sa saad madalaima hinnaga suure qanlity. 2. tere tulemast saatke meile oma rfq või bom nimekirja, me anname teile meie parim hind!sa ei jäta meile
€20.48 €21.56