Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

10tk Screen Protector LCD Vaik 3D Printer, Ekraani kaitsekile puhul Footoni Mono 4K 6.23 Tolline Mustvalge

€12.23 €15.28
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w4575

Kategooria: Arvuti-Ja Büroo

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

10tk Screen Protector Film Footon Mono 2K 4K 6.23 Tolli

Screen protector On: 6.23-tolline ekraan kaitsja võib lihtsalt kate LCD ekraani 6.23-tolline vaik 3D printer, mis takistab FEP kahju, vaik saastumise ekraani lisamisel või ringlussevõtu vaik, laiendades sellega kasutamise ajal LCD ekraani ja salvestamine korvamisega ekraani.

Valguse läbilaskvus on üle 95%: 6.23 valguse läbilaskvus ekraani kaitsekile on üle 95%, mis ei mõjuta 405nm lainepikkusega ultraviolettkiirguse abil kaitsekile ja kõvastunud vaik, ja võib säilitada 3D-printimine täpsust printer.

Kõrge Kvaliteediga Ekraan Kaitsja: ekraani kaitsed on valmistatud kvaliteetsest PET-materjal.Kahepoolne lamineerimine tagab, et see ei ole kriimustatud enne kasutamist, ja seal ei ole valge serv serva peale kinni.Seetõttu ei mõjuta prindi maht pärast installimist, lihtsalt re-tasandamine.

Rakendatav mudelitel: Sobib 6.08 2K mustvalge vedel kristall vaik 3D printerid nagu Elegoo Mars 2 / Mars 2 Pro, Footon Mono/Mono SE, Voxelab Proxima, jne.

Värv:läbipaistev

Materjal:PET

Pakendi Sisu:

10 x Ekraani Kaitsekile

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi PUUDUB
  • Toote Tüüp Otsik

Võite ka nagu

  • (0) Arvustused

1N5399 IN5399 EI-41-Line Alaldi Diood

väikest kasumit, kuid kiire käive tagatud kvaliteet kui teil on vaja palun võtke meiega ühendust, me kohandada hinnast, et teenida teid paremini ostja nõuanded 1: kõigepealt veenduge, tha t, kui teie aadress on õige 2: enne allkirja paki,
€0.01