Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

Kopeeri puldiga Paljundusaparaat Kodu Elektriline Garaaži Uks Värava Avaja 433mhz Fikseeritud Kood

€3.23 €5.39
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w4537

Kategooria: Kodu

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

Spetsifikatsioon

Värv: must

Kogus: 1tk

Töösagedus: 433MHz

Aku tüüp: nupp aku 2032 * 1

Töörežiim: koopia

Shell materjal: ABS

Toote suurus: umbes 60 * pikkus 37,7 * 11mm/2.36 * 1.48 * 0.43 tolline

Toote kaal: umbes 14g

Elektrilised parameetrid:

Tööpinge: DC2.4-3V

Heite-praegune:

Kasutada samme

Selge operatsiooni kood

Kui top kaks nuppu on vajutatud samal ajal, LED indikaator vilgub 3 korda ja seejärel vabastab parem käsi (ei vabasta vasak käsi).Vajutage paremat nuppu pidevalt kolm korda järjest parema käe, ning märgutuli vilgub.Siis vajutage mis tahes nuppu tuli ikka välja.Selge funktsioon on lõppenud.

Kopeerida kiipi

PT2242, PT2260, PT2262, EV1527, 527, PT2240, SMC918, HT-12E, AX5326-3, AX5326-4, AX5026, HT600, HT680, HT6207, HT6010, HT6014, MC145026, HT640, jne

Kopeeri kood operatsiooni

Kui pult on kontrollida koodi, koodi tuleb arveldada enne koodi on võimalik kontrollida.

Kood sobitamine kasutamine: vajutage üks nupp kopeeritud kaugjuhtimispuldi ja koopia puldiga, samal ajal, kuni indikaator koopia pult vilgub kiiresti, et pidevalt sisse lülitatud, saab vabastada kaks kaugjuhtimispulti nupud ja kood sobitamine on edukas.Muud klahvid on ka tegutsenud järjest-selle meetodi kohaselt kuni kõik klahvid on kopeeritud.

Taastamise operatsiooni kood

Vajutage ja hoidke all klahvi mute ja ringi nupud copy puldiga, samal ajal, kuni märgutuli vilgub kiiresti, siis saate taastada puldi koodi, mis oli kustutatud enne.

Komplekti kuulub

1 x Koopia pult (koos akuga)

Märkus:

NR jae-box, kuid me pack see väga hästi.

Müügijärgne

Umbes Vedu:

1.Saadame elemendil on 4-5 päeva, kui teie makse on lõpetatud.

2.Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

Umbes Tolli Teade :

1.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, lõivude, tollimaksude ja maksude impordiks teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

2.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

3.Umbes tollivormistuse: riikide Jaoks, mida on raske läbida toll, nt: Brasiilia, Tšiili,Türgi, Argentiina, jne.Veenduge, et teil on võime läbida toll.Me ei anna raha tagasi, kui ostja ei saa minna läbi tolli ja arvab pakett.

4.Kui teie koht on kaugel ,siis pean maksma 38usd .

Teavet Annab:

1.Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.

2.Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

3.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Umbes Garantii Ja Hooldus:

1.Pakume 1-kuu tasuta asendamine.Ostjad võivad nõuda toote asendamist 15 päeva jooksul alates sinu kätte toodet.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.

2.Meil on ka pakkuda üks aasta tasuta hooldus.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.

Kui mõni selle osa on vaja välja vahetada, ostja peab tasuma ka kohtukulud osad tuleb asendada.

3.Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.

Umbes Tagasiside:

1.Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

2.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

  • Sagedus 433 MHz
  • Kasuta 2 eest teleskoop uks puldiga
  • Kasutada 3 Eest garaažiuks puldiga
  • Funktsioon 1 Kaugjuhtimispult 433MHz
  • Mudeli Number 433MHZ puldiga paljundusaparaat
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutada 1 elektrilise ukse kaugjuhtimispult

Võite ka nagu

  • (0) Arvustused

Seinakattematerjalid Tunica Tapeet, Sinine, Hall

koos minut pebbled tekstuuri ja säravat vertikaalne striiad, see vinüül wallcovering on palve silma.paigaldamine, kohaldatakse tapeet pasta raamatu toetus ja luba paber puhata, siis kohaldatakse seina.korrake seda protsessi iga riba ja sisekujundus maha omavastutus.lihtne
€593.37 €689.97
  • (0) Arvustused

CI854AK01 3BSE030220R9 side liidese moodul ABB

ci854ak01 3bse030220r9 side liidese moodul abb tere kliendid, hind, kuvatakse veebileht ei ole tegelik hind ,palun võtke minuga ühendust, et rääkida hinnast!aitäh! meie eeliseks brand: allen bradley, bently nevada, abb, hima, sõltuvus, bender, riiklike
€17 201.06