Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

Kaasaskantav Spray Udu Masin 580ml Anti-gravitatsiooni, Vee Tilk Niisutaja, millel Atmosfääri Valgust, Magamistuba, Kontor

€38.46
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w3973

Kategooria: Kodu

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

Hispaania ostjate Tähelepanu:

Kui aadress sisaldab järgmisi postiindeksid, palun ärge valige hispaania ladu.

Zip kood sta rts 3 5/38.

Overseas ladu ei suuda, Vastasel juhul me saata, et Hiina rv ladu.

580ml Anti-gravitatsiooni, Vee Tilk Niisutaja, millel Atmosfääri Kerged Kaasaskantavad Elektrilised Niisutaja Madal Müratase Magamistuba, Kontor

Funktsioon:

1. Uuenduslik Anti-Gravitatsiooni Disain: Meie niisutaja töötab optilise tehnoloogia, et luua anti-gravitatsiooni illusioon, mis muudab vee tilgad ilmuvad voolu ülespoole aeglaselt.See unikaalne funktsioon loob visuaalselt uimastamist ja rahustav kogemus.

2. Kompaktne ja Kaasaskantav: oma väike ja kaasaskantav disain, see õhu niisutaja on lihtne teha ja saab parandada õhu kvaliteeti oma kodus samal ajal vältida kuivust oma magamistoas.

3. Õhu Puhastamine: Nautida puhastatud õhku värskendav lõhn.Kui nanoscale udu ühendab sujuvalt vaikne aroomid, mis annab meeldiva aroomi teie eluruumidesse.Ideaalne kasutamiseks uuring toad, elutoad, magamistoad, ja bürood.

4. Lihtne Kasutada ja Hooldada: Lihtsalt täida niisutaja veega, ühendage see ja nautida suuremat niiskust ja parandada õhu kvaliteeti.Kompaktne suurus võimaldab seda lihtne puhastada ja hooldada.

5. Mitmekülgne, Erinevaid Seaded: See udu on tegija fogger on ideaalne kodu bürood, jooga stuudiod, spordisaalid ja läbimõeldud kingitus sõprade, pere või lähedastega.

Kirjeldus:

Värv: Valge

Suurus: 235 * 125mm/9.25 * 4.92 tolli

Materjal: ABS

Pinge: 5v

Veepaagi maht: 580ml

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 * Niisutaja

1 * USB kaabel

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi APWIKOGER

Võite ka nagu

  • (0) Arvustused

Seinakattematerjalid Tunica Tapeet, Sinine, Hall

koos minut pebbled tekstuuri ja säravat vertikaalne striiad, see vinüül wallcovering on palve silma.paigaldamine, kohaldatakse tapeet pasta raamatu toetus ja luba paber puhata, siis kohaldatakse seina.korrake seda protsessi iga riba ja sisekujundus maha omavastutus.lihtne
€593.37 €689.97