Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

Roostevabast Terasest Käe Grip Treener 30/60 lb Treener Küünarvarre Strengthener Sõrme Exerciser Randme Taastusravi Käsi Exerciser

€1.37 €2.92
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w3226

Kategooria: Fitness & Body Building

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

Roostevabast Terasest Käe Grip Treener 30/60 lb Tugevus Treener Küünarvarre Strengthener Mitte-Tõsta Raskeveokite Sõrme Exerciser Randme Taastusravi Käsi Exerciser

Ergonoomiline disain koos mittelibiseva haarde jaoks mugav ja tõhus käte treeningu.

Valmistatud roostevabast terasest, selle käe grip koolitaja on kulumiskindel ja rooste-tõend, sest pikaajaline kasutamine.

Kõrge-tugevus paksenenud vedru tagab vastupidavuse ja esitab raske treening, et tugevdada käe tugevust.

Kolmandast isikust ESINDAJA grip shell lisab ekstra mugavust treeningu ajal, mistõttu on lihtsam hooldada regulaarselt grip koolitus rutiinne.

Kaasaskantav ja mugav, see grip strengthener saab kasutada igal ajal ja kõikjal, mis võimaldab teil parandada käe tugevuse kohta minna.

Kirjeldus:

Tutvustame meie käe grip treener, ideaalne vahend, et tugevdada oma käed ja parandada osavust.Oma mittelibiseva käepidemega ja kaasaskantav suurus, selle käe grip sobib igas vanuses ja sobib hästi kõik käe suurused.See on lihtne teha oma kotis või taskus, mis võimaldab teil saada korduste ajal minna, kontoris või kusagil mujal.

Meie käe grip funktsioone, hea vastupidavuse ja reguleeritav jõudu, annab teile paindlikkuse valida vastupanu tase, mis sobib teie vajadustele.Suurendada oma randmete, parandada sõrme osavust ja suurendada tugevust oma käsi saab taotleda samal ajal vähendades väsimust.

Ergonoomiline disain tagab mugava treening, samas ei libise grip sobib iga sõrme kindlalt.Valmistatud roostevabast terasest materjal, selle käe grip on kulumiskindel ja ei roosteta.Kõrge-tugevus paksenenud vedru tagab vastupidavuse isegi regulaarselt kasutada.

Ei laseks kasu tugevdada oma käe tugevust.Meie kantavate grip treener võimaldab teil kasutada igal ajal, kõikjal.Haara sinu oma nüüd ja alustada parandada oma käte tugevus täna!

Kirje Nimetus: Hand Grip Treener

Materjal: TPR, Roostevabast Terasest

Omadused: Elastne, Mitte-libisemine, Kasutamise Sõrmed

Suurus Andmed:

A: 12.5 cm x 8cm/4.92" x 3.15", Vastupidavus: 30kg (Ligik.)

B: 16cm x 10cm/6.3" x 3.94", Vastupidavus: 60kg (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 x käepideme Treener

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

  • Osakonna Nimetus Unisex
  • Tüüp Tüüp Gripper
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tüüp sport Tugevus Koolitus
  • Funktsioon Põhjalik Fitness Treeningu
  • Koolitus Sait Omanik

Võite ka nagu

  • (0) Arvustused

L6225DTR L6225D SOP-20 1.4 52V 100% uus

makset • ostes www.agrofos.ee, teie makse on kaitstud tingdeposiidileping.jälgida oma tellimus tahes etapis kohaletoimetamise online ja tunda end turvaliselt, et maksmine on alles tuleb välja, et tarnija pärast kinnitate tellimuse.koos tingdeposiidileping teie krediitkaardi
€1.72
  • (0) Arvustused

1 PÇS/LOTE SR23C BGA LAOS

firmast lubame, et: 1:valmistamine ainult parimad tarbekaupade ja tagada kõrgeima kvaliteediga võimalik. 2:kauba toomine meie klientidele kogu maailmas koos kiirust ja täpsust klienditeeninduse poliitika meil on rohkem kui õnnelik, et vastata kõikidele küsimustele,
€114.67