Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

Aed Prügikast Köögiviljad Metallist Toetust Outdoor Indoor Lille Taimed Home Decor Muru Veranda Rõdu Aed, Terrass Eest

€105.54 €211.08
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w2543

Kategooria: Aia Tooted

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

See obelisk prügikast on suurepärane võimalus lisada mõned võlu ja elegants oma aed või terrass.See on valmistatud vastupidavast metallist, mis talub elemendid ja toetada oma ronitaimed nagu magusad herned, roosid, või elulõngad.Kui prügikast on lihtne kaasas kanda ja salvestada, kui see saab murtud korter, kui seda ei kasutata.Kas soovite luua tugipunkti, privaat ekraani, või vertikaalne aed, on see obelisk prügikast aitab teil saavutada oma aia eesmärke.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Lihtne Kokkupanemine Lill Stand-∪ Tüüp

Materjal: roostevabast terasest toru

Läbimõõt: umbes 8mm/0.31 tolli

Suurus:

A: umbes 90cm/35.43 tolli

B: umbes 120cm/47.24 tolli

C: umbes 150cm/59inch

Värv: Must

Vantages: Lihtne kokku panna, saab DIVY oma lille seista, ja te saate ka suurendada kõrgus ja laius igal ajal

Pakkeleht:

1pc x obelisk prügikast(vaja kokku panna)

Vaata rohkem toote detailid

1.Esteetiline Ja Stiilne: Need taime puurides avamaataimed suurendada dekoratiivne funktsioon oma taimi nende esteetiline disain, ja anda ka tugev ronida toetust oma taimed.Nad lisavad stiilne ja loomulik ühendust, et oma aeda ja muuta oma taimed rohkem uimastamise.

2.Valgus, Taim, Puuride: Need taime puurid on meisterdatud kõrge kvaliteediga materjal, mis on kerge ja usaldusväärne.Nad on vastupidav terasest rõngad ja paksenenud panused, et kaitsta teie avamaataimed tuule .

3.Kerge Ja Kaasaskantav: Need taime puurides saab maha võetud taimed ilma neid kahjustamata, sest need on mõeldud selleks, et vältida vigastamist varred või lehed.Nad saavad lihtne transport ja ladustamine.

4.Mitut eesmärki: Meie tehas puurid on loodud selleks, et aidata oma väljas taimed areneda ja õitseda, alates jasmiini-ja köögivilju, et elulõngad ja roosid.Nad võivad luua ka võluv ja elegantne ekraan yourivy, ja magusad herned.

5.Laialdaselt Kasutatakse: Need taime puurides võib hoida oma taimed väljas iga ilmaga, olenemata sellest, kas teil on terrass, rõdu, muru, veranda, või aeda.Nad suudavad vastu võtta mitmesuguste taimsete suurustes ja kujuga, ja on lihtne paigaldada ja kohandada.

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

  • Päritolu Mandri-Hiina

Võite ka nagu

  • (0) Arvustused

5tk K60N30 AOK60N30 TO-3P

tere tulemast meie poodi.mul on hea meel teiega koostööd.meie tooted on saadetud pärast katsetamist.sest seal on liiga palju mudeleid elektroonilisi komponente, ei saa te üles laadida ükshaaval.kui teil on vaja muud mudelid, kuid meie laos ei ole lingil.võite klõpsata
€8.35 €8.61