Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

BalanceFrom 1/2 In. Paks Põrandakate Puzzle Kasutada Matt Kõrge Kvaliteediga EVA Vaht Blokeerimine Plaadid, 36 Tööd, 144 Sq Ft. Must

€404.57 €722.44
  • (1) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w2143

Kategooria: Fitness & Body Building

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

Ülevaade: mitte-libisemine pinnad, BalanceFrom puzzle matt kaasas suurepärane libisemiskindel eelis, et vältida vigastusi.Erakordne vastupidavus võimaldab teil hoida oma tasakaalu ajal mis tahes kasutamise stiil.niiskuskindel tehnoloogia muudab matt tuleb lihtsalt pesta seebi ja veega.Blokeeringu funktsioon ja kerge teha on väga lihtne kokku panna.

Tutvustame BalanceFrom 1/2 In.Paks Põrandakate Puzzle Kasutada Matt, kvaliteetne ja mitmekülgne põrandakate lahendus teie kodune jõusaal või kasutada ruumi.See komplekt sisaldab 36 blokeerimine plaadid, pakkudes kokku leviala pindala on 144 ruutjalga.1/2-tolline paksus pakub polsterdus ja toetamiseks, vähendades mõju liigestele ajal treeningu.Valmistatud vastupidavast EVA vaht, need plaadid on ehitatud taluma raske kasutada ja talub kulumist.Puzzle blokeerimine disain tagab lihtne paigaldus ja võimaldab kohandamine sobivaks igas toas paigutus.Selle klanitud musta värvi, see harjutus mati lisab professionaalne ja stiilne välimus oma fitness valdkonnas.

Põhijooned: 36-osaline Komplekt: Annab kokku leviala pindala on 144 ruutjalga, mis pakub rohkelt ruumi oma treeningu.Kvaliteetne EVA Vaht: paks ja vastupidav vaht materjali annab polsterdus ja toetust oma harjutusi.Puzzle Blokeerimine Disain: plaadid, lihtsalt omavahel ühendada, luues turvalise ja tõrgeteta põranda pind.Lihtne paigaldamine ja Kohandamine: puzzle disain võimaldab kiire ja probleemivaba paigaldus ja võimaldab kohandamine, et see sobib iga ruumi suurust või paigutust.Mitmekülgne Kasutamine: Ideaalne erinevaid harjutusi ja fitness tegevus, kaasa arvatud jooga, pilates, aeroobika, ja rohkem.Põrutust ja Müra Vähendavad: paks vaht ehitus aitab absorbeerida mõju ja müra vähendamiseks, luua vaiksem ja mugavam trenni keskkond.Lihtne Puhastada ja Hooldada: veekindel pind on lihtne pühkida puhta, tagada hügieeni ning vastupidavuse.

Uuendada oma treeningu ruumi BalanceFrom 1/2 In.Paks Põrandakate Puzzle Kasutada Matt.Oma kõrge kvaliteediga EVA vaht ehitus-ja easy-to-install puzzle blokeerimine disain, see matt tagab ohutu ja mugav treening pinnale.Rohke leviala võimaldab mitmekülgne kasutamine, võttes arvesse erinevaid treeningu rutiin ja tubade suurused.Kas sa oled harjutanud jooga, seda, aeroobika, või tegeleb muu fitness tegevus, see harjutus matt pakub tuge ja kaitset vaja.Investeerida BalanceFrom 1/2 In.Paks Põrandakate Puzzle Kasutada Matt ja luua funktsionaalne ja stiilne ruumi oma treeningu.

Kliendi Ülevaated

Põhineb 1 Arvustused
Kirjutada ülevaade
comment-thumb

Ostja

Matid on üsna vastupidav. Mul on installeeritud võimsusega torni ülemisel tasandil minu maja all need matid. Nad on andnud hea heli-ja vibratsiooni isolatsiooni. Lisaks, neil on ka hea haarde.

Lisa läbivaatamine

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi NoEnName_Null
  • Materjal Looduslik Kautšuk

Võite ka nagu

  • (0) Arvustused

CI854AK01 3BSE030220R9 side liidese moodul ABB

ci854ak01 3bse030220r9 side liidese moodul abb tere kliendid, hind, kuvatakse veebileht ei ole tegelik hind ,palun võtke minuga ühendust, et rääkida hinnast!aitäh! meie eeliseks brand: allen bradley, bently nevada, abb, hima, sõltuvus, bender, riiklike
€17 201.06