Ostukorvi

Punkte kokku: 0
Alam Kokku: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

Uus Kuum Korduvkasutatav Plast Prunt Kraan Vee Kannu Kork Pudeli Tila Ideaalne Telkimis-Ja Spordi Sündmused

€3.98 €5.17
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus :

Sku: w17145

Kategooria: Köök,Söögituba & Baar

  • Kirjeldus
  • Toote Arvustused
  • Täiendav info

Toote Kirjeldus

Uus Kuum Korduvkasutatav Plast Prunt Kraan Vee Kannu Kork Pudeli Tila Ideaalne Telkimis-Ja Spordi Sündmused

Toote Spetsifikatsioon:

Kirjeldus:

1.Vee kannu dispenser ventiil on valmistatud hea kvaliteediga PP plastikust vastupidav kasutamine; keskkonnasäästliku ja ohutu kasutada.'Lihtsam puhastada vähem baktereid üleandmine.Parim ja odavam keraamiline crocks või elektri-vesijahutid.

2. Raha saver, mitmel otstarbel ja keskkonnasõbralik.Kasutades selle asemel, et väiksemad pudelid aitab säästa raha ning jätta vähem olema taaskasutatud.

3. Nõudepesumasin ohutu ja rohkem sanitaar vett serveerimiseks üksus.Samuti saate kasutada protector kaas, et vältida tolmu ja teisi lisandeid, et saada kontakti, kui seda ei kasutata.

4. Suurepärane asukoht, kool, matka -, spordi üritused, festivalid, peod, jne.nagu takistab läbi kümneid raiskav plastpudelid ja see on ka lihtne kasutada mitu inimest.

5. Nr lekib täitmine otse pudelist reguleeritav voolu kiirus.Vajalik ainult käsitsi reguleerida, kui palju sügavale, siis vajutage, et kontrollida vooluhulka mistõttu on super lihtne lapsed manipuleerida seda.

Tehnilised andmed:

Materjal: PP

Suurus (cm.): 9 * 10cm / 3.54 * 3.94"

Pakett Sisaldab:

1*vee dispenser

1*tolmukate

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

  • Päritolu Mandri-Hiina

Võite ka nagu